Kan jag ta ut vinst efter gratissnurr?

När man bläddrar runt bland alla bonusar som erbjuds ser man ofta erbjudande om free spins eller så kallade gratissnurr. Det är kort och gott gratis spelomgångar man får som spelare när man blir medlem på en spelsajt. Antalet gratissnurr man får varierar beroende på spelsajt och en vanlig fråga är: Kan jag ta ut vinst efter gratissnurr?

Från spelsajt till spelsajt

Det vanligaste är att man kan ta ut sina vinster man gör under gratisrundorna när man har omsatt de ett antal gånger. Varje spelsajt bestämmer själva hur många gånger spelarna måste omsätta vinsterna. Är man ny inom spelmarknaden kan det vara lite klurigt att förstå vad som menas med omsättningskrav. Spelsajter har omsättningskrav på vissa no deposit bonusar som erbjuds vilket betyder att man måste omsätta vinstsummorna ett x antal gånger för att de skall gå att ta ut. När man väl har nått det omsättningskravet som spelsajten har kan man ta ut de som vanliga vinstpengar.

Kan jag ta ut vinst efter gratissnurr?

Free spins vid registrering

Gratis är gott och i spelbranschen får man som spelare massa gratis erbjudande som underlättar ens spelupplevelse. Exempelvis kan man få free spins som innebär att man får massa extra spelomgångar utan att behöva göra en insättning. Vanligtvis får man free spins som en del av välkomstbonusen när man gör en insättning men hos vissa får man free spins direkt vid registrering. Det gör att man kan känna på spelen och hemsidan innan man väljer att sätta in pengar på sitt spelkonto. Oftast är det enstaka spel som dessa free spins gäller på och ett populärt spel är Starburst från den svenska spelutvecklaren NetEnt.